Glafuri de onix galben pentru living

Poți transforma glafurile din livingul tău în decorațiuni impresionante, dacă alegi să le amenajezi cu un material cu frumusețe unică, cum este onixul galben.

Onixul este o rocă minerală cu suprafață netedă și ușor poroasă, ce aparține de mineralele din grupa cuarțului.

Glafurile de onix galben vor emana optimism și îți vor transmite o stare bună atunci când îți vei petrece timpul în livingul tău. Onixul galben este format din benzi de calcedonie în culori alternante. Benzile sale sunt paralele una cu cealaltă și sunt formate din nuanțe deschise și închise de galben, dar și din nuanțe de alb și bej, creând un contrast foarte plăcut. Aspectul estetic deosebit al acestei pietre va transforma glafurile din livingul tău în punctele focale ale încăperii, ce vor fi admirate cu siguranță de oaspeții tăi.

O calitate specială a onixului este transluciditatea, astfel că lumina naturală care va pătrunde prin ferestrele livingului tău, va pune în prim plan frumusețea glafurilor și le va da o personalitate fascinantă. Pe timp de seară, poți ilumina glafurile de onix galben cu ajutorul unui sistem instalat în spatele pietrei, iar livingul tău va arăta minunat.

Aplicarea unui tratament de sigilare în mod regulat, va proteja suprafața glafurilor de onix galben din livingul tău de orice factori dăunători ce pot apărea de-a lungul timpului. Intervalul recomandat de aplicare al sigilării este de 12 luni.

Curățarea acestor glafuri nu va fi deloc dificilă, fiind suficientă folosirea unei soluții compuse din apă caldă și săpun lichid. Din când în când poți folosi și soluții de curățare special concepute pentru onix, deoarece vor curăța suprafața glafurilor de onix galben în profunzime.

Accesează www.stona.ro și alege modelul potrivit de onix galben pentru amenajarea glafurilor din livingul tău. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 sau în depozitele din județele Prahova și Alba.