Perete decorativ de onix pentru living

Dacă îți dorești ca living-ul tău să aibă un impact vizual deosebit, amenajarea unui perete decorativ de onix poate fi soluția ideală. 

Onixul este o rocă minerală carbonatică ce are la bază calcitul, iar suprafața acesteia este netedă și ușor poroasă.

Peretele decorativ de onix va transforma living-ul tău într-un spațiu luxos și elegant, ce va impresiona orice privitor prin intermediul combinație interesante de culori și a texturilor unice.

Această piatră naturală are o caracteristică specială: transluciditatea, astfel că aspectul deosebit al peretelui tău decorativ poate fi pus în valoare de o sursă de lumină instalată în spatele peretelui.

Pentru ca peretele tău decorativ de onix să-și păstreze aspectul intact de-a lungul timpului, se recomandă efectuarea unui tratament de sigilare o dată pe an.

Peretele decorativ de onix nu va necesita o întreținere complicată, pentru curățarea periodică a acestuia vei avea nevoie doar de o lavetă moale și de o soluție alcătuită din apă caldă și săpun lichid.

Intră pe www.stona.ro pentru a alege modelul potrivit de onix din peste 10 modele disponibile. Ne poți vizita în showroom-ul din București și în depozitele din județele Prahova și Alba.