Bar de Onix intre Bucatarie si Living

Amenajarea unui bar de onix între bucătărie și living reprezintă cea mai bună soluție atunci când locuința ta are dimensiuni reduse. Un bar de onix amenajat în locul peretelui dintre aceste două încăperi va face ca locuința ta să pară mult mai mare.

Alegerea onixului pentru acest bar se bazează pe caracteristicile importante ale acestui material de a fi rezistent, durabil, dar și cu un impact estetic deosebit.

Onixul este o rocă cu suprafață netedă și ușor poroasă, compusă din calcit și care face parte din mineralele din grupa cuarțului.

Această piatră naturală oferă modele și combinații de culori inedite, prin intermediul cărora barul de onix va deveni un element decorativ central al locuinței tale.

O caracteristică deosebită a onixului este transluciditatea, astfel că prin intermediul instalării unei surse de lumină în spatele barului se va pune în valoare frumușețea onixului.

Pe www.stona.ro sunt disponibile peste 10 modele de onix pentru amenajarea barului tău. Sună la 0732 334 434 şi un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.