Stalpi interiori de onix

Dacă ești în căutarea unei soluții inedite pentru amenajarea spațiului tău, poți lua în vedere placarea stâlpilor interiori cu un material ce are un impact vizual deosebit. Astfel că stâlpii interiori de onix repezintă cea mai potrivită alegere, deoarece acest material oferă eleganță și stil oricărei încăperi. 

Onixul este o rocă minerală carbonatică, cu suprafață netedă și ușor poroasă, ce are la bază calcitul. Aspectul deosebit al acestei pietre naturale este dat de paleta sa bogată de culori și de texturile sale impresionante.

Frumusețea onixului se poate pune în valoare prin intermediul instalării unei surse de lumină în spatele acestuia, deoarece acest material are caracteristica specială de a fi translucid.

Pentru întreținerea stâlpilor interiori de onix, se utilizează soluții special concepute pentru acest tip de piatră. Aplicarea unui tratament de sigilare va asigura păstrarea aspectului intact al suprafeței onixului.

Poți alege din peste 10 modele de onix cu finisaj lustruit sau mat, accesând www.stona.ro, sau vizitând showroom-ul din București, și depozitele din județele Prahova și Alba.