Blat de onix pentru bucatarie

Blatul din bucătăria ta poate fi în centrul atenției dacă alegi pentru amenajarea acestuia un material cu un impact vizual deosebit. Cea mai bună alegere este cu siguranță onixul, deoarece frumusețea sa nu poate fi egalată de niciun alt material. 

Onixul este o rocă cu suprafață netedă și ușor poroasă, compusă din calcit și care face parte din mineralele din grupa cuarțului.

Blatul de onix va adăuga eleganță și unicitate bucătăriei tale, oferind o gama vastă de culori și modele impresionante, ce vor transforma blatul tău într-o piesă de decor ce va stârni admirația oricărui privitor.

O caracteristică importantă a acestui material este transluciditatea prin intermediul căreia blatul tău de onix poate fi pus în valoare. Dacă instalezi o sursă de lumină în spatele acestuia, lumina va pătrunde în suprafață și va evidenția culorile și modelul onixului.

Aplicarea unui tratament de sigilare de cel puțin două ori pe an, va asigura păstrarea aspectului intact al blatului de onix de-a lungul anilor. Pentru curățare se folosește o cârpă moale.

Pe www.stona.ro sunt disponibile peste 10 modele de onix pentru amenajarea blatului tău. Sună la 0732 334 434 şi un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.