Panou decorativ de onix pentru bucatarie

Poți adăuga personalitate bucătăriei tale prin intermediul instalării unui panou decorativ confecționat dintr-un material cu aspect estetic deosebit. Cea mai bună alegere este cu siguranță onixul.

Onixul este o rocă minerală compusă din oxid de siliciu și prezintă de obicei unele impurități care formează straturi succesive. Este comun ca depozitele de onix să fie localizate în zone cu o abundență de roci calcaroase care se cristalizează în timp.

Panoul decorativ de onix va deveni punctul focal al bucătăriei tale, transformând-o într-un spațiu elegant și sofisticat. Această piatră naturală impresionează privitorul prin frumusețea sa unică, oferită de texturile și culorile sale uimitoare. Este un material versatil, disponibil într-o paletă bogată de culori, astfel că vei găsi cu ușurință modelul potrivit pentru amenajarea panoului decorativ din bucătăria ta.

Transluciditatea este caracteristica definitorie a onixului, ce permite utilizarea unui sistem de iluminat instalat în spatele panoului decorativ. Sistemul de iluminat va pune în evidență texturile și culorile superbe ale acestei pietre. Prin adăugarea unor tonuri de lumină reci, neutre sau calde, vei crea ambianța dorită în bucătăria ta.

Un tratament de sigilare aplicat în mod regulat, va asigura păstrarea aspectului intact al panoului decorativ de onix din bucătăria ta de-a lungul timpului.

Acest panou decorativ va fi ușor de curățat, folosind doar o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid și o cârpă moale cu care se va șterge uprafața. Sunt disponibile și soluții de curățare special concepute pentru onix.

Modelul potrivit de onix pentru amenajarea panoului decorativ din bucătăria ta, te așteaptă pe www.stona.ro sau în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr. 48 sau în depozitele din județele Prahova și Alba.