Raft de perete din onix pentru baie

Amenajarea unui raft de perete în baia ta reprezintă soluția ideală pentru a-ți depozita și organiza produsele de îngrijire personală necesare. Dacă vei alege să îl confecționezi din onix, raftul tău va avea și un aspect estetic deosebit, pe lângă îndeplinirea rolului practic.

Onixul este o rocă minerală cu suprafață netedă și ușor poroasă, ce are la bază calcitul.

Raftul de perete din onix va oferi băii tale frumusețe și eleganță, devenind cu siguranță piesa centrală a acestei încăperi. Modelele impresionante ale onixului au un impact vizual puternic și atrag admirația oricărui privitor. Astfel că indiferent de modelul ales, raftul tău de perete din onix ta va avea un aspect unic.

Diversitatea gamei de culori în care este disponibil onixul va facilita integrarea raftului de perete în orice baie, indiferent de stilul amenajării.

Suprafața raftului de perete din onix va fi pusă în valoare prin expunerea la lumină, datorită translucidității acestei pietre naturale.

Pentru ca acest raft de perete să-și păstreze aspectul intact de-a lungul timpului, se recomandă efectuarea unui tratament de sigilare în mod regulat.

Curățarea raftului de perete din onix se va putea face cu ușuriță, folosind o soluție alcătuită din apă caldă și săpun lichid, împreună cu o lavetă moale.

Intră pe www.stona.ro și alege modelul de onix potrivit pentru amenajarea raftului tău de perete din baie. Sună la 0732 334 434 şi un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.