Perete decorativ de onix pentru dormitor

Poți adăuga personalitate dormitorului tău, dacă alegi să amenajezi un perete decorativ de onix.

Onixul este o rocă minerală cu suprafață netedă și ușor poroasă, ce are la bază calcitul.

Peretele decorativ de onix va emana lux și eleganță în dormitorul tău, oferind un impact vizual deosebit prin intermediul venaturilor impresionante și a culorilor deosebite ce formează modele unice.

Această piatră naturală este disponibilă într-o gamă variată de culori, astfel că integrarea peretelui decorativ se va face cu ușurință în orice dormitor, indiferent de stilul amenajării.

O calitate interesantă a onixului este transluciditatea. Instalarea unei surse de lumină în spatele peretelui va evidenția frumusețea texturilor și a culorilor.

Peretele tău de onix din dormitor va necesita aplicarea unui tratament de sigilare o dată pe an, pentru a nu fi afectat de factorii externi.

Curățarea acestui perete se va face cu ușurință, având nevoie doar de o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid care se va folosi îmrpeună cu o lavetă moale.

Intră pe www.stona.ro și alege modelul potrivit de onix pentru amenajarea peretelui decorativ din dormitorul tău, din peste 10 modele disponibile. Ne poți vizita în showroom-ul din București și în depozitele din județele Prahova și Alba.