Pardoseala de onix pentru hol

Holul este adesea prima parte a locuinței pe care vizitatorii tăi o văd, deci este important să îl amenajezi într-un mod cât mai primitor. Poți alege să confecționezi pardoseala cu onix și vei obține cu siguranță un hol elegant.

Onixul este o rocă minerală compusă din oxid de siliciu și prezintă de obicei unele impurități care formează straturi succesive. Este comun ca depozitele de onix să fie localizate în zone cu o abundență de roci calcaroase care se cristalizează în timp.

Această piatră naturală are o adâncime și o gamă de culori unice, precum și o varietate de texturi distinctive. Onixul este cunoscut pentru benzile sale naturale de culoare care se joacă prin transluciditatea vie a pietrei. Aspectul final al onixului depinde foarte mult de direcția în care este tăiat blocul de piatră.

Pardoseala de onix din holul tău va avea un impact vizual impresionant și va uimi orice privitor cu frumusețea sa deosebită. Cu această pardoseală, holul tău va avea un aer de opulență pe care alte materiale nu îl pot oferi.

Transluciditatea onixului va evidenția culorile și texturile pardoselii tale din hol, prin intermediul luminii naturale ce pătrunde în suprafață.

Se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare o dată pe an, pentru ca pardoseala ta din hol să nu-și schimbe aspectul odată cu trecerea timpului.

Curățarea acestei pardoseli se va face cu ușurință, folosind o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, împreună cu un mop moale. Dacă este necesară o curățare în profunzime, poți folosi o soluție special concepută pentru onix.

Alege modelul potrivit de onix accesând www.stona.ro sau vizitând showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr. 48 și depozitele din județele Prahova și Alba.