Masa de onix pentru balcon

Amenajarea unei mese pe balconul tău, te va ajuta să te relaxezi și să te bucuri de împrejurimile exterioare ale locuinței tale, iar materialul ales trebuie să aibă un aspect estetic cât mai deosebit. Onixul poate fi alegerea ideală.

Onixul este o rocă minerală compusă din oxid de siliciu și prezintă de obicei unele impurități care formează straturi succesive. Este comun ca depozitele de onix să fie localizate în zone cu o abundență de roci calcaroase care se cristalizează în timp.

Această piatră naturală este foarte potrivită pentru amenajarea mesei din balconul tău, datorită atracției sale estetice interesante. Onixul are modele distincte formate din benzi de culoare și o variație incredibilă a culorilor care pot prezenta tonuri de gri, alb, bej, galben, negru, exotic, roșu sau roz. Balconul tău amenajat cu masă de onix va arăta dramatic și elegant și va impresiona cu siguranță orice privitor cu frumusețea și unicitatea sa.

Calitatea onixului de a fi translucid, reprezintă un motiv în plus pentru care această masă este ideală pentru balcon. Atunci când lumina naturală va pătrunde în suprafața mesei de onix, va pune în valoare modelul și culorile sale superbe.

Masa de onix din balconul tău va necesita aplicarea unui tratament de sigilare în mod regulat, pentru ca suprafața să nu își schimbe aspectul de-a lungul timpului. Intervalul la care se recomandă reaplicarea sigilării este de 12 luni,

Această masă se va curăța cu ușurință, folosind o lavetă moale și o soluție special concepută pentru onix. Poți înlocui soluția de curățare cu una compusă din apă caldă și săpun lichid.

Modelul potrivit de onix, te așteaptă pe www.stona.ro sau în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr. 48 sau în depozitele din județele Prahova și Alba.