Bar de onix exotic pentru living

Amenajarea unui bar de onix exotic în livingul tău va adăuga personalitate acestei încăperi, devenind cu siguranță elementul central.

Onixul este o rocă cu suprafață netedă și ușor poroasă, compusă din calcit și care face parte din mineralele din grupa cuarțului.

Barul de onix exotic va înfrumuseța livingul tău și îi va da un aspect elegant și luxos prin intermediul combinației de culori interesante și a texturilor impresionante ce formează modele unice. Fiecare bucată de onix este diferită, astfel că barul tău va avea un aspect deosebit și va atrage toate privirile oaspeților tăi.

Această piatră naturală are calitatea specială de a fi translucidă, permițând luminii să pătrundă în suprafață și să evidențieze frumusețea acesteia.

Se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare o dată pe an, pentru ca barul tău de onix exotic să-și păstreze aspectul intact de-a lungul timpului.

Pentru curățarea barului de onix exotic vei avea nevoie doar de o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid și de o lavetă moale.

Alege modelul potrivit de onix exotic accesând www.stona.ro sau vizitând showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 șau depozitele din județele Prahova și Alba.