Placarea dulapului din living cu onix

Dacă ești în căutarea unei idei neconvenționale de a-ți decora livingul, placarea dulapului cu onix poate fi cea mai bună alegere.

Onixul este o rocă minerală cu suprafață netedă și ușor poroasă, ce are la bază calcitul.

Frumusețea și impactul vizual impresionant al acestei pietre naturale este greu de egalat de celelalte materiale disponibile. Având o paletă bogată de culori superbe, cum ar fi: bej, galben, gri, roz, roșu sau negru, vei putea alege modelul potrivit pentru livingul tău. Indiferent de modelul ales, dulapul placat cu onix va transforma livingul tău într-o încăpere sofisticată și elegantă.

Un avantaj important din punct de vedere estetic al onixului este transluciditatea sa, ceea ce înseamnă că instalarea unei surse de lumină în spatele pietrei, va pune în valoare frumusețea și unicitatea dulapului din livingul tău.

Se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare la un interval de 12 luni, pentru ca dulapul de onix din livingul tău să își păstreze aspectul intact de-a lungul timpului.

Acest dulap nu va necesita o curățare complicată, o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid folosită cu o lavetă moale va fi suficient pentru a menține suprafața curată și strălucitoare. În cazul în care va fi necesară o curățare în profunzime, vei avea nevoie de o soluție special concepută pentru onix.

Peste 10 modele de onix te așteaptă pe www.stona.ro pentru a-l alege pe cel potrivit pentru placarea dulapului din livingul tău. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 sau în depozitele din județele Prahova și Alba.