Lavoar de onix galben pentru baie

Poți transforma lavoarul din baia ta în decorațiune, dacă alegi să-l amenajezi cu un material cu aspect impresionant cum este onixul galben.

Onixul este o rocă minerală compusă din oxid de siliciu și prezintă de obicei unele impurități care formează straturi succesive. Este comun ca depozitele de onix să fie localizate în zone cu o abundență de roci calcaroase care se cristalizează în timp.

Lavoarul de onix galben va deveni cu siguranță elementul central al băii tale, datorită impactului vizual puternic al acestui material. Baia ta va deveni o încăpere cu o atmosferă caldă și relaxantă ce va emana frumusețe și eleganță.

Galbenul este o culoare versatilă ce permite alăturarea multor palete de culori atunci când faci amenajarea băii tale. Fiecare bucată de onix este diferită, astfel că vei avea cu siguranță un lavoar unic ce va impresiona orice privitor.

Transluciditatea onixului va pune accent pe venaturile și nuanțele lavoarului, atunci când lumina va pătrunde în suprafață.

Pentru ca lavoarul de onix galben din baia ta să devină rezistent la apă, trebuie să aplici un tratament de sigilare imediat după instalare, iar apoi va fi necesară reaplicarea acestu tratament la un interval de 12 luni.

Acest lavoar se va curăța cu ușurință folosind o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, împreună cu o lavetă moale.

Pe www.stona.ro vei găsi 7 modele de lavoare de onix galben din care îl poți alege pe cel potrivit pentru amenajarea băii tale. Sună la 0732 334 434 şi un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.