Blat de onix roz pentru baie

Dacă îți dorești ca blatul din baia ta să fie piesa centrală a încăperii, trebuie să găsești un material cu o frumusețe unică. Cea mai bună alegere este cu siguranță onixul.

Onixul este o rocă minerală cu suprafață netedă și ușor poroasă, ce aparține de mineralele din grupa cuarțului.

Acest tip de onix are fundalul roz și vene subțiri aurii și negre, dispuse vertical și orizontal pe toată suprafața. Adâncimea vizuală a onixului roz, va atrage admirația oricărui privitor, blatul din baia ta devenind o decorațiune impresionantă. Frumusețea blatului de onixului roz din baia ta va fi greu de egalat de alte blaturi, ceea ce înseamnă că vei avea o baie exclusivă.

Onixul are un beneficiu foarte important din punct de vedere estetic, acela de a fi o piatră translucidă. Poți instala o sursă de lumină în spatele blatului pentru a scoate în evidență modelele superbe ale onixului roz. Lumina va trece prin suprafața pietrei și o va face să strălucească.

Blatul de onix roz din baia ta va avea și un beneficiu practic foarte important. Fiind confecționat din piatră naturală, poate dura peste 100 de ani, când este întreținut și îngrijit corespunzător. Astfel că nu va trebui să înlocuiești blatul din baie niciodată.

Pentru ca acest blat să-și păstreze tot timpul aspectul estetic ca în ziua în care a fost instalat, aplică un tratament de sigilare la un interval de 12 luni.

Ușurința cu care vei curăța blatul de onix roz din baia ta, te va convinge că ai făcut cea mai bună alegere. Poți șterge blatul cu apă caldă și săpun lichid, sau cu o soluție special concepută pentru onix.

Pe www.stona.ro poți alege modelul de onix roz potrivit pentru amenajarea blatului din baia ta. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 sau în depozitele din județele Prahova și Alba.