Lampa de onix pentru dormitor

Alegerea unei lămpi de noptieră potrivită pentru dormitorul tău. este importantă atât pentru iluminat, cât și pentru designul general al locuinței. O lampă confecționată din onix va îndeplini cu succes ambele cerințe.

Onixul este o rocă minerală cu suprafață netedă și ușor poroasă, ce se formează din calcar care se dizolvă și se redepozitează.

Lampa de onix va oferi dormitorului tău un aspect de înaltă calitate, devenind o încăpere luxoasă și elegantă. Onixul are o granulație fină, modele distincte și vine în diferite nuanțe de galben, maro, verde, negru, alb, roșu și multe altele. Această piatră este unică datorită straturilor sale bogate și a venelor care s-au format în mod natural datorită creșterii și depunerii de materiale de siliciu, cum ar fi cuarțul și moganitul, de-a lungul mileniilor. Lampa de pe noptiera dormitorului tău va fi cu siguranță specială, deoarece fiecare bucată de material este diferită fată de cealaltă.

Onixul este materialul ideal pentru confecționarea lămpii din dormitorul tău, datorită calității sale deosebite de a fi translucidă. Lumina lămpii va pătrunde în suprafața onixului și va spori intensitatea culorilor și a texturilor. Transparența acestei pietre naturale este pur și simplu fascinantă, deoarece este chiar capabilă să își dezvăluie toate detaliile chiar și prin intermediul expunerii la lumină naturală.

Pentru a asigura păstrarea suprafeței intacte a lămpii de-a lungul timpului, se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare la un interval de 12 luni.

Lampa de onix se poate curăța cu o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid și o cârpă moale.

Peste 10 modele de onix sunt disponibile pe www.stona.ro sau în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.