Sapuniera de onix pentru baie

O săpunieră de onix pentru baia locuinței tale va îndeplini rolul practic al acestui tip de accesoriu, în timp ce va înfrumuseța încăperea. 

Onixul este o rocă minerală compusă din oxid de siliciu și prezintă de obicei unele impurități care formează straturi succesive. Este comun ca depozitele de onix să fie localizate în zone cu o abundență de roci calcaroase care se cristalizează în timp. 

Această piatră naturală uimitoare are numeroase avantaje estetice, fiind disponibilă într-o varietate de culori și modele unice. Săpuniera de onix reprezintă o idee inedită de a-ți decora baia, prin intermediul unui obiect necesar. Frumusețea onixului va capta toată atenția privitorului, săpuniera devenind punctul focal al băii.  

O calitate interesantă a onixului este lipsa de opacitate. Onixul este mai translucid decât marmura, ceea ce înseamnă că săpuniera confecționată din acest material va permite luminii să pătrundă în suprafața sa pentru a avea strălucire și a-i evidenția culorile și texturile impresionante. 

Pentru ca săpuniera de onix să fie cât mai rezistentă la apa și umezeala din baie, se recomandă aplicarea unui tratament impermeabilizant în mod regulat. 

Curățarea acestei săpuniere va fi foarte simplă, necesitând doar o soluție potrivită pentru onix. Poți obține o astfel de soluție amestecând apă caldă cu săpun lichid, sau poți achiziționa una special concepută pentru acest tip de piatră. 

Pe www.stona.ro vei găsi diverse modele de onix din care să-l alegi pe cel potrivit pentru confecționarea săpunierei pe care ți-o dorești în baia ta. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.