Lavoar de onix bej pentru baie

Lavoarul poate transforma baia ta într-un spațiu unic, dacă alegi să îl amenajezi cu un material cu aspect deosebit cum este onixul bej. 

Onixul este o rocă minerală compusă din oxid de siliciu și prezintă de obicei unele impurități care formează straturi succesive. Este comun ca depozitele de onix să fie localizate în zone cu o abundență de roci calcaroase care se cristalizează în timp.

Lavouarul de onix bej va impresiona fiecare persoană care va intra în baia ta, datorită frumuseții emanate de acest material. Onixul bej va transforma baia într-o încăpere elegantă și sofisticată, foarte potrivită pentru relaxare. Culoarea neutră a acestui lavoar, va oferi o versatilitate foarte ridicată atunci când vei alege celelalte elemente care să completeze amenajarea acestui spațiu.

Vei avea cu siguranță un lavoar unic, deoarece fiecare bucată de onix este diferită, iar venaturile și nuanțele sale variază.

Această piatră naturală are o caracteristică specială, fiind translucidă, astfel că într-o baie luminoasă, lavoarul tău de onix va ieși în evidență și va deveni cu siguranță elementul central al băii tale.

Se recomandă efectuarea unui tratament de sigilare pentru ca lavoarul de onix bej să devină rezistent la apă.

Lavoarul tău de onix bej din baie nu va necesita o întreținere complicată, vei avea nevoie doar de o soluție alcătuită din apă caldă și săpun, pe care o vei folosi împreună cu o cârpă moale.

Pe www.stona.ro vei găsi 8 modele de lavoare de onix din care îl poți alege pe cel potrivit pentru amenajarea băii tale. Sună la 0732 334 434 şi un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.