Cum sa adaugi onix in locuinta ta

Onixul este o piatră rară și valoroasă. Datorită rarității sale, este una dintre cele mai scumpe pietre din industria pietrei naturale. Datorită caracteristicilor sale uimitoare și a stilului său inconfundabil, va crea un spațiu unic în locuința ta.Îmbunătățește designul interior cu onix 

Culorile contrastante și modelele fantastice ale onixului vor arăta absolut fabulos în multe zone ale locuinței tale. Oamenii folosesc onix pentru panouri decorative de perete, blaturi pentru bucătărie și baie, panouri de perete, plăci pentru pardoseli sau pereți și chiar și lavoarele moderne sunt realizate din onix. 

Amestecă onixul cu alte materiale pentru un design interior spectaculos ultramodern. Această piatră naturală rafinată funcționează bine cu lemn, oțel, sticlă și beton. Efectul este deosebit de izbitor atunci când caracteristicile onixului sunt combinate cu un lemn foarte închis. Contrastul subliniază frumusețea naturală a pietrei. Din acest motiv, elementele din onix sunt adesea încorporate în amenajări monocromatice, creând un fundal uimitor. 

Cel mai bun în zonele cu trafic redus 

Dacă onixul este utilizat pentru blaturile din bucătărie sau baie, ar trebui să fie limitat la zonele cu trafic redus. Moliciunea acestei pietre este mai potrivită pentru zone din bucătărie sau baie utilizate mai rar, împrejurimile șemineului sau împrejurimile căzii, unde piatra delicată este mai puțin probabil să fie deteriorată.  

Blaturile de bucătărie sau baie au un aspect distinctiv și un stil de lux de neegalat. Cu toate acestea, este esențial să fii conștient de faptul că onixul nu este atât de rezistent precum alte pietre naturale și este necesară o îngrijire suplimentară, în comparație cu alte tipuri de piatră. În bucătărie, este important să folosești un tocător, în loc să tai alimentele direct pe blatul de onix. Va fi necesară îngrijirea și întreținerea corespunzătoare a onixului din locuința ta. Piatra va trebui sigilată frecvent și curățată cu un agent de curățare special conceput pentru onix, iar astfel vei evita deteriorarea. De asemenea, este important să eviți contactul onixului cu lichidele acide, cum ar fi sosul de roșii, vinul sau sucul de lămâie, deoarece pot lăsa urme pe suprafață. 

Te așteptăm cu peste 35 de produse din onix, pe www.stona.ro sau în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 și depozitele din județele Prahova și Alba. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.