Rafturi de perete din onix pentru living

Dacă ai decis să incluzi elemente din onix în locuința ta pentru a o înfrumuseța și a-i da personalitate, poți opta pentru amenajarea unor rafturi de perete în living. 

Onixul este o rocă minerală cu suprafață netedă și ușor poroasă, ce are la bază calcitul. 

Frumusețea acestei pietre naturale este impresionantă, datorită texturilor sale complexe, a culorilor intense și a strălucirii misterioase pe care o emană. În plus, calitatea sa deosebită de a fi translucidă, permite luminii să pătrundă în suprafață și să evidențieze estetica unică. 

Gama de culori a onixului cuprinde 8 categorii de culori: alb, bej, exotic, galben, gri, negru,roșu și roz, iar pentru fiecare din ele, sunt disponibile modele variate. Astfel că, nu trebuie să-ți faci griji că nu vei găsi varianta potrivită pentru amenajarea rafturilor de perete în livingul tău; indiferent de stilul încăperii, versatilitatea onixului îți va permite să creezi rafturile pe care ți le dorești. 

Onixul nu este doar un material perfect pentru decorarea locuinței, ci poate fi în același timp și unul practic, prin intermediul rafturilor de perete. Reprezintă cea mai bună modalitate de a-ți mări spațiul de depozitare din living, fără a ocupa loc pe pardoseală. Fiind confecționate din piatră naturală, rafturile de perete din onix, vor avea o durabilitate crescută în timp. Însă chiar dacă este piatră, acest material nu are o greutate foarte mare, fiind mai ușor decât marmura, ceea ce înseamnă că peretele nu va avea o problemă în a susține rafturile.  

Un tratament de sigilare aplicat în mod regulat pe suprafața rafturilor de perete din onix din living, le va proteja de orice factori care le-ar putea deteriora în timp. Se recomandă resigilarea la un interval de 12 luni. 

Pentru curățarea de zi cu zi a acestor rafturi va fi suficientă folosirea unei soluții compuse din apă caldă și săpun lichid de vase, însă pentru o curățare în profunzime va fi nevoie să folosești o soluție special concepută pentru onix. 

Te așteptăm cu o varietate de modele de onix, pe www.stona.ro sau în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită pentru amenajarea rafturilor de perete din livingul locuinței tale.