Glafuri de onix

Poți încorpora eleganță și lux în locuința ta, prin intermediul amenajării glafurilor tale cu un material ce are o frumusețe deosebită cum este onixul. 

Onixul este o rocă minerală cu suprafață netedă și ușor poroasă, ce se formează din calcar care se dizolvă și se redepozitează, rezultând culorile deosebite și calitatea de a fi translucidă.

Glafurile tale de onix vor deveni adevărate decorațiuni pentru locuința ta, datorită texturilor interesante și a combinației de culori superbe de pe suprafața acestui material. Astfel că glafurile de onix vor avea un impact vizual puternic și vor impresiona orice privitor.

Texturile și culorile onixului pot fi puse în valoare prin intermediul translucidității acesteia, cu ajutorul instalării unei surse de lumină în spatele glafurilor.

Se recomandă efectuarea unui tratament de sigilare în mod regulat, pentru a asigura păstrarea aspectului intact al glafurilor de onix.

Întreținerea glafurilor de onix se realizează prin îndepărtarea prafului cu un mop moale și apoi prin curățarea cu o soluție alcătuită din săpun lichid și apă caldă.

Intră pe www.stona.ro și alege din peste 10 modele de onix, pe cel potrivit pentru amenajarea glafurilor tale. Ne poți vizita în showroom-ul din București și în depozitele din județele Prahova și Alba.