Panou decorativ de onix exotic pentru living

Living-ul locuinței tale are nevoie de personalitate și stil, pentru ca timpul petrecut în această încăpere să fie cât mai plăcut. Cea mai bună soluție este să amenajezi un perete decorativ cu aspect estetic impresionant, cum este onixul exotic.

Onixul este o rocă minerală carbonatică ce are la bază calcitul, iar suprafața acesteia este netedă și ușor poroasă.

Peretele decorativ de onix exotic va arăta uimitor în living-ul tău, datorită frumuseții unice a acestei pietre naturale. Modelele onixului exotic sunt formate din texturi venate în mai multe culori ce formează contraste interesante. Acest perete decorativ va transforma living-ul tău într-o încăpere modernă și spectaculoasă.

Frumusețea peretelui decorativ de onix exotic din living-ul tău poate fi evidențiată, prin instalarea unei surse de lumină în spatele peretelui. Acest lucru se datorează caracteristicii deosebite a onixului de a fi translucid.

Dacă vei aplica un tratament de sigilare în mod regulat, acest perete decorativ nu se va deteriora și va continua să impresioneze orice privitor cu estetica sa deosebită, timp de mulți ani de la instalare. Intervalul recomandat de reaplicare a tratamentului de sigilare este de un an.

Suprafața peretelui decorativ de onix exotic se va putea curăța fără prea mult efort, folosind doar o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid. Sunt disponibile și soluții de curățare special concepute pentru acest tip de piatră.

Alege modelul potrivit de onix exotic pe www.stona.ro și vei obține peretele decorativ pe care ți-l dorești în livingul tău. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.