Placarea stalpilor din bucatarie cu onix

Stâlpii bucătăriei tale au în primul rând rol practic, însă pot reprezenta și o idee inedită de amenajare, prin placarea suprafeței lor cu onix. 

Onixul este o rocă minerală carbonatică, cu suprafață netedă și ușor poroasă, ce are la bază calcitul. Aspectul deosebit al acestei pietre naturale este dat de paleta sa bogată de culori și de texturile sale impresionante. 

Această superbă piatră naturală, va transforma instant stâlpii bucătăriei tale în decorațiuni impresionante. Onixul este disponibil într-o gamă largă de culori, tonuri și modele, iar fiecare bucată este unică, având nuanțe și texturi diferite sub formă de vârtej, pete sau venaturi. Cele mai întâlnite culori ale onixului sunt: alb, bej, exotic, galben, gri, negru, roșu și roz. Prin placarea stâlpilor din bucătărie cu onix, vei obține puncte focale distinctive în locuința ta, care vor atrage admirația oricărui privitor. 

De asemenea, încorporarea onixului în locuința ta, va crește foarte mult valoarea de revânzare a acesteia, datorită aspectului său estetic uimitor. Atunci când alegi să îți amenajezi bucătăria prin placarea stâlpilor cu onix, vei atrage mult mai mulți potențiali cumpărători. 

Un alt avantaj al onixului este transluciditatea sa, care înseamnă că poți instala un sistem de iluminare în spatele stâlpilor. În acest fel, frumusețea onixului va fi în prim plan, iar bucătăria ta va avea un aer sofisticat și luxos. 

Se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare, pentru ca placarea stâlpilor cu onix să fie cât mai de durată. Intervalul la care va fi necesară reaplicarea tratamentului este de 12 luni. 

Cu o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, sau cu una special concepută pentru onix, acești stâlpi vor arăta ca în ziua în care au fost instalați, chiar și după ce vor trece mulți ani. 

Accesând www.stona.ro vei putea alege modelul potrivit de onix, pentru placarea stâlpilor din bucătăria ta. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 sau în depozitele din județele Prahova și Alba.