Lampa din onix pentru living

O lampă confecționată din onix va fi atât un obiect practic, cât și decorativ pentru living-ul tău.

Onixul este o rocă minerală compusă din oxid de siliciu și prezintă de obicei unele impurități care formează straturi succesive. Este comun ca depozitele de onix să fie localizate în zone cu o abundență de roci calcaroase care se cristalizează în timp.

Această piatră naturală va adăuga frumusețe și eleganță living-ului tău, transformând această încăpere în locul ideal pentru relaxare. Lampa din onix va avea un impact vizual puternic, atrăgând cu siguranță toate privirile prin intermediul aspectului său unic, devenind elementul central al living-ului.

Transluciditatea onixului face ca acesta să fie materialul ideal pentru confecționarea lămpii, deoarece expunerea la lumină evidențiază aspectul său, culorile devenind mai intense și mai interesante. Gama de culori a onixului este foarte diversă, cuprinzând nuanțe de alb, galben, verde, roșu, roș și negru, astfel că oferă versatilitate atunci când îți dorești să o integrezi în locuința ta.

Pentru ca lampa ta de onix să-și păstreze aspectul intact de-a lungul timpului, se recomandă efectuarea unui tratament de sigilare o dată pe an.

Această lampă nu va necesita o întreținere complicată, pentru curățarea periodică poți folosi o soluție special concepută pentru acest tip de piatră.

Pe www.stona.ro poți alege modelul potrivit de onix pentru confecționarea lămpii tale. Sună la 0732 334 434 şi un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.