Trepte interioare de onix

Treptele interioare au rolul de a face conexiunea între etaje, însă de asemenea stabilesc aspectul estetic general al locuinței tale. Dacă alegi să faci această amenajare cu onix, locuința ta va avea cu siguranță un aspect unic. 

Onixul este o rocă minerală carbonatică ce are la bază calcitul, iar suprafața acesteia este netedă și ușor poroasă.

Treptele interioare de onix vor emana frumusețe în locuința ta, prin intermediul venaturilor de pe suprafața acestei pietre naturale și a gamei de culori foarte variată în care este disponibilă, formând modele impresionante.

Poți scoate în evidență aspectul deosebit al onixului, punând în valoare transluciditatea acesteia prin intermediul instalării unei surse de lumină în spatele treptelor.

Este necesar să aplici un tratament de sigilare în mod regulat, pentru ca treptele tale de onix să își păstreze aspectul intact de-a lungul timpului, în urma factorilor externi cu care intră în contact.

Pentru întreținerea treptelor de onix, ai nevoie de o soluție de curățare special concepută pentru acest tip de piatră și de un mop moale.

Pe www.stona.ro vei găsi peste 10 modele de onix pentru amenajarea treptelor tale interioare. Sună la 0732 334 434 şi un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.