Placarea dulapului din dormitor cu onix

O idee inedită pentru amenajarea dormitorului tău, ar fi placarea ușilor de la dulap cu un material cu aspect deosebit cum este onixul. 

Onixul este o rocă minerală cu suprafață netedă și ușor poroasă, ce are la bază calcitul.

Dulapul placat cu onix va deveni cu siguranță piesa centrală a dormitorului tău, datorită frumuseții și eleganței pe care le emană această piatră naturală. Impactul vizual puternic oferit de modelele interesante ale onixului, va impresiona orice privitor.

Onixul are caracteristica specială de a fi translucidă, astfel că dulapul tău placat cu onix va fi pus în valoare de lumina naturală ce pătrunde în dormitor și se va crea o atmosferă modernă și luxoasă.

Pentru a asigura păstrarea aspectului intact al dulapului tău de onix de-a lungul timpului, se recomandă efectuarea unui tratament de sigilare o dată pe an.

Întreținerea dulapului placat cu onix se face cu ușurință, fiind necesară doar o soluție de curățare special concepută pentru acest tip de piatră și o cârpă moale.

Poți alege din peste 10 modele de onix accesând www.stona.ro sau vizitând showroom-ul din București și depozitele din județele Prahova și Alba.