Pardoseala de onix pentru bucatarie

Bucătăria ta poate avea un aspect estetic sofisticat și unic, dacă optezi pentru amenajarea pardoselii cu un material deosebit cum este onixul.

Onixul este o rocă minerală compusă din oxid de siliciu și prezintă de obicei unele impurități care formează straturi succesive. Este comun ca depozitele de onix să fie localizate în zone cu o abundență de roci calcaroase care se cristalizează în timp.

Pardoseala amenajată cu acest material cu aspect uimitor și exclusivist, va adăuga clasă și frumusețe bucătăriei tale, prin intermediul modelelor și texturilor sale elegante. Această piatră naturală este disponibilă în diferite nuanțe, texturi, modele și dimensiuni. Mai mult, această frumoasă piatră este foarte accesibilă și versatilă și se poate potrivi cu orice stil de amenajare vei alege pentru bucătăria ta.

Aceasta pardoseală reprezintă cu siguranță cea mai bună opțiune pentru amenajarea pardoselii din bucătărie, deoarece transluciditatea o va face să fie în centrul atenției. Lumina care va pătrunde în suprafața pardoselii, va accentua culorile și texturile onixului, rezultând un aspect estetic impresionant și unic.

Dacă se va aplica un tratament de sigilare în mod regulat și corespunzător, pardoseala de onix din bucătăria ta își va păstra aspectul estetic neschimbat de-a lungul timpului. Se recomandă repetarea sigilării la un interval de 12 luni.

Procesul de curățare al acestei pardoseli nu va fi deloc complicat, fiind suficientă folosirea unei soluții compuse din apă caldă și săpun lichid. Poți folosi și soluții de curățare special concepute pentru onix.

Accesează www.stona.ro și alege modelul potrivit de onix pentru amenajarea pardoselii din bucătăria ta. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr. 48 sau în depozitele din județele Prahova și Alba.